Events


X-Box Roadshow – Launch Halo 5/Tombraider (i.o.v. Dazzle Events/Red 5)

Eind 2015 kwam X-Box via Red 5 (DE) bij Dazzle Events terecht met de vraag of het mogelijk was om 1(!) week later een roadshow te starten voor de lancering van de nieuwe Halo 5 en Tombraider games op 3 locaties in Duitsland. Stefan werd hiervoor ingeschakeld om dit in ongekende snelheid op de rails te zetten en zo werd er 2 dagen later een voorstel aan X-Box gepresenteerd met indicaties van diverse locaties in Hamburg, Berlijn en München, cateringvoorstellen en andere benodigde zaken voor een dusdanig event.

2 dagen later vertrok een andere freelancer richting Duitsland om in 36 uur tijd alle 3 de steden af te gaan voor locatiebezoeken terwijl Stefan budgetten afwerkte, cateringvoorstellen verder afstemde en alle overige onderdelen verzorgde. Na een kort samenkomen werd de maandag erna de roadshow gestart en vond op dinsdag het eerste event plaats in Hamburg om 3 dagen daarna Berlijn aan te doen en vervolgens op zondag in München het afsluitende event de houden waar alle directieleden van X-Box DE en pers aanwezig waren.

Dit was een voorbeeld van extreem last minute, maar de uitdaging zijn we aangegaan met een zeer tevreden klant tot besluit.