Events


Naast zijn jarenlange ervaring in de evenementen wereld is Stefan ook al jaren actief als DJ/Producer. Een residentie in de grootste club van België (Versuz), diverse malen Tomorrowland, Ministry Of Sound in London en nog veel veel meer mag hij op zijn muzikale CV noteren en na een pauze van een kleine 2 jaar heeft hij in 2017 het DJ’en terug opgepakt en is hij op diverse plaatsen te vinden.

Verder staat de teller op productievlak reeds op ongeveer 150 releases op verschillende grote en kleine internationale platenlabels. Voor een compleet overzicht daarvan kunt u eens rustig kijken op zijn Beatport pagina.

Naast alle clubmuziek is Stefan ook beschikbaar voor muziekproductie op maat. Wenst u een pompende mix van enkele minuten voor een event, een complete showtape voor een dansvoorstelling of speciaal aangepaste muziek voor een speciaal optreden? Stefan zorgt ervoor dat alles klinkt als een klok en dat u voor elke gelegenheid een professioneel klinkend stuk muziek hebt.

Geïnteresseerd in zijn muziek? Neem dan een kijkje op zijn Media Server, Facebook pagina, Instagram account, MIxcloud pagina of contacteer hem via ons contactformulier.