Over ons


Wij zijn Gwen en Stefan. De drijvende krachten achter BStyle.

Na een eerste ontmoeting in 2011 besloot Gwen de Nederlandse trekjes van Stefan voor lief te nemen en sindsdien zijn we getrouwd en hebben we 2 geweldige kinderen, Ella & Sam.

Wat ooit begon als een kleine eenmanszaak, opgericht door Gwen, is ondertussen een echt bedrijf geworden. Een heuze BVBA zag het licht in juni 2016 en naast alle dans gerelateerde zaken van Gwen heeft ondertussen ook Stefan al zijn evenementen en muziek werkzaamheden in BStyle ondergebracht. En het is juist die combinatie die ervoor zorgt dat wij niet alleen blijven "werken", maar ook dat we elkaar op alle mogelijke vlakken kunnen versterken. Waar Gwen speciale muziek nodig heeft, komt Stefan met een aangepaste mix of als Stefan hostessen nodig heeft op een evenement wordt Gwen ingeschakeld dit te regelen. Sowieso staat het buiten kijf dat er in ons huis veel organisatie- en muzikaal talent rondloopt en dat maakt ons leven alleen maar dynamischer (en hectischer ook vaak).

Verder nemen we het leven zoals het komt. We doen dagelijks wat we leuk vinden om te doen, zorgen ervoor dat onze kinderen (en wijzelf) niks tekort komen, proberne er nog enigzins een social life op na te houden en nemen de dingen meestal niet al te serieus. Het is een groot cliche, maar het leven is zo voorbij en dus leven wij in het hier en nu. Iedere dag opnieuw met nieuwe energie voor die klant die die dag centraal staat om deze tot het best van ons kunnen te bedienen in de invulling van zijn behoefte. En dat doen wij met het grootste plezier.

Dus, spreken wij u aan als persoon en heeft u een behoefte waarin wij kunnen voorzien? Dan komen wij graag eens langs om de zakelijke en persoonlijke klik met u verder te laten groeien.

Gwen Symons & Stefan Kriek

Interesse in een samenwerking?